(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
  • God kvalitet
    Lave priser
  • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
  • Telefon
    +45 61 77 60 50

Sous Vide med stor kapacitet - Clip-on

Varenummer: Sammic-SVP-100
9.795,00 DKK

Sous Vide med stor kapacitet og stor præcision - Clip-on


Model: Sammic SVP-100


Specifikationer:


Præcision 0,1 grad
Kapacitet – op til 56 liter
Temperaturinterval 5 - 95 grader C
Cyklus 1 minut til 99 timer
El: 230V, 1000 W
Mål: 122 x 132 x 148 mm
Clip on – passer til gastrobakker


Sous Vide: 


Sous Vide er fransk og udtales "su-veed" og betyder egentligt bare "under vakuum" Du opnår et mørt, saftigt og velsmagende produkt, der "smelter" på tungen med Sous Vide. Vakuumpak produktet, og tilsæt krydderier og olier, og læg det herefter i vandbad, som har den temperatur det færdige produkt skal have. Produktet bibeholder sin kraft ikke mindst vægt, så mere slutprodukt og dermed bedre pris. Når produktet er færdigt, kan svitses på panden (kød) for at give overfladen en stegeskorpe.


 


Sammic


 

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

    Detaljer

    Sous Vide med stor kapacitet - Clip-on Model: Sammic – netop nu til intropris Sammic er et spansk firma, som har eksisteret siden 1961. Virksomheden er en traditionel produktionsvirksomhed, med egen udviklingsafdeling. Gennem mange år er både produktionsteknikker og erfaring indenfor holdbart udstyr. Før et nyt produkt bliver lanceret bliver de testet i et af verdens mest krævende køkkener. Sammic har nemlig indgået et samarbejde med Michelin-kokken Martin Berasategui, som er indehaver af hele 3 michelin-restauranter. Hvordan gør man med Sous Vide? Produktet vakuumpakkes, tilsæt evt. krydderier, olie eller smør. Produktet lægges herefter i vandbad, som har den temperatur det færdige produkt skal have. Præcision 0,1 grad Kapacitet – op til 56 liter Temperaturinterval 5-95 grader Cyklus 1 minut til 99 timer 230V, 1000 W Måler 122 x 132 x 148 mm Clip op – passer til gastrobakker Fordelene ved Sous Vide: Med sous vide opnår du et mørt, saftigt og velsmagende produkt, som er perfekt tilberedt. Dette skyldes den meget præcise temperaturindstilling. Produktet opnår en ensartet tilberedning hele vejen igennem – ved kød kan produktet evt. brunes af på en pande inden servering. Produktet vil ligeledes på denne måde bibeholde sin saft og kraft – og ikke mindst vægt. Således får du mere slutprodukt for de samme penge.
Yderligere information

    Yderligere information

    Manual Ikke tilgængelig
    Declaration of Conformity Ikke tilgængelig
    Financing Ikke tilgængelig
    Extras Ikke tilgængelig
CMS tab