image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50

20 liter STARMIX røremaskine - bordmodel

Varenummer: PL20BN
25.695,00 DKK

* Påkrævede felter

25.695,00 DKK
20 liter STARMIX røremaskine - bordmodel
Model: PL20BN

 

STARMIX er italiensk producent af røremaskiner i meget høj kvalitet. maskiner er fremstillet til bagerier, og er utroligt stærke. Røremaskinerne fås i alle tænkelige størrelser, de er kraftige, og opfylder ethvert professionelt behov i et køkken eller bageri. Starmix har variabel hastighed med inverter motor. Kombinationen af dette får Starmix til at leve op til selv de højeste krav.

Røremaskinen samt standardudstyr og tilbehør er fremstillet af rustfrit stål af den højeste kvalitet. Det sikrer nem rengøring samt lang levetid for røremaskinen. Toppen er fremstillet i slagfast ABS, og røremaskinen har monteret et sikkerhedsgitter, der drejes for åbning og med automatisk sikkerhedsafbryder. Indføringstragten anvendes med sikkerhedsgitteret for sikker tilføjelse af væske og pulver under brug. Denne har også en sikkerhedsafbryder. Kedlen fastholdes med dobbelttap, samt er låst i arbejdsposition. Betjeningen fås enten med knapper eller som touch panel monteret i fronten. Betjeningspanelet er sikret mod f.eks. væske trænger ind.

 

Betjeningspanelet indeholder:
Start/stop
Konstant trinløs hastighed
Timer op til 60 minutter

 

Specifikationer:

- Elektronisk Variator – Inverter
- Maskinkrop er overfladebehandlet med slagfast Epoxy pulverlakering
- Panelvalg mellem: Trinløs/2speed/touch panel
- Start/Stop – Trinløs hastighed – Timer/30 min
- CE godkendt sikkerhedsskærm i plast
- 20 liter rustfrit stål kedel
- Spartel, dejkrog og ris medfølger
- EL: 230/1/50
- Mål: (BxDxH) 564 x 782 x 918 mm

 

VARIANTER: ( vælg ved tjek ud)
- 2 hastigheder
- variable hastighed
- touch panel med variabel hastighed.

 

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  20 liter STARMIX røremaskine - bordmodel Model: PL20BN STARMIX er italiensk producent af røremaskiner i meget høj kvalitet. maskiner er fremstillet til bagerier, og er utroligt stærke. Røremaskinerne fås i alle tænkelige størrelser, de er kraftige, og opfylder ethvert professionelt behov i et køkken eller bageri. Starmix har variabel hastighed med inverter motor. Kombinationen af dette får Starmix til at leve op til selv de højeste krav. Røremaskinen samt standardudstyr og tilbehør er fremstillet af rustfrit stål af den højeste kvalitet. Det sikrer nem rengøring samt lang levetid for røremaskinen. Toppen er fremstillet i slagfast ABS, og røremaskinen har monteret et sikkerhedsgitter, der drejes for åbning og med automatisk sikkerhedsafbryder. Indføringstragten anvendes med sikkerhedsgitteret for sikker tilføjelse af væske og pulver under brug. Denne har også en sikkerhedsafbryder. Kedlen fastholdes med dobbelttap, samt er låst i arbejdsposition. Betjeningen fås enten med knapper eller som touch panel monteret i fronten. Betjeningspanelet er sikret mod f.eks. væske trænger ind. Betjeningspanelet indeholder: Start/stop Konstant trinløs hastighed Timer op til 60 minutter Specifikationer: - Elektronisk Variator – Inverter - Maskinkrop er overfladebehandlet med slagfast Epoxy pulverlakering - Panelvalg mellem: Trinløs/2speed/touch panel - Start/Stop – Trinløs hastighed – Timer/30 min - CE godkendt sikkerhedsskærm i plast - 20 liter rustfrit stål kedel - Spartel, dejkrog og ris medfølger - EL: 230/1/50 - Mål: (BxDxH) 564 x 782 x 918 mm VARIANTER: ( vælg ved tjek ud) - 2 hastigheder - variable hastighed - touch panel med variabel hastighed.
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Nej
  Declaration of Conformity Nej
  Financing Nej
  Extras Nej
CMS tab