(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50
Tilbud

5 stik konvektionsovn, Primax Easyline - italiensk produceret kvalitetsovn Zoom

5 stik konvektionsovn til EL, Primax Easyline

Varenummer: Primax-ECE905
13.295,00 DKK 12.495,00 DKK

* Påkrævede felter

13.295,00 DKK 12.495,00 DKK

5 stik konvektionsovn, Primax Easyline
Model: Primax Easyline ECE905


Primax industriovne er pålidelige italienske kvalitets ovne. Ovnene er lette at betjene, og egner sig godt til forretninger med forskellige brugere. Med en Primax ovn får du et flot stege / bage resultat og generelt en uovertruffen kvalitet til en pris, der ligger langt under niveauet for ovne af denne kvalitet. Med en Primax industriovn kan både benytte gastrobakker (GN) eller bageplader 40 x 60 cm (EN)


Primax industriovnene er bygget til intensiv hverdagsbrug og lette at rengøre. Indstik skinnerne kan tages ud for ved at løsne 2 - 4 skruer, som kan skrues af og på med fingrene, uden brug af værktøj. Ovnkammeret har en rengøringsvenlig belægning med afrundede hjørner..


Ovnene er udstyret med kraftigt varmelegme, så den reagerer hurtigt.


Du kan købe et Primax kondensende emfang som ekstra udstyr- Det er et smart emfang, der placeres ovenpå ovnen, og man slipper i for at trække rør ud i det fri. Det kondenserende emfang nedkøler dampen, som så udledes gennem afløbet, som er tilsluttet ovnen. En billig og praktisk ordning, som sparer mange penge på montørregninger.


Specifikationer:
Mål: 920 x 690 x 700 mm
5 stik - plads til 5 gastrobakker eller 60 x 40 cm plader
EL: 5,8 kW, 400V
Vægt: 88 kg.
Enkel betjening, som ved en alm. husholdningsovn
Lav pris for en effektiv kvalitetsovn med stor kapacitet.
Meget velegnet til forsamlinghuse eller køkkener med mange forskellige brugere
Lave vedligeholdelsesomkostninger
Intern GLOSSY finish for let rengøring
Automatisk rotation af blæser (skifter automatisk mellem kørsel med og mod uret)


Valgfrit ekstraudstyr:


Emfang til påmontering oven på ovnen – Kr. 8.495,-. + moms - læs mere om Primax kondenserende emfang her
Integreret håndbruser til vask af ovnen – Kr. 1.695,- + moms
Påmontering af 400 V CE stik samt ca. 1,5 meter ledning – Kr. 479,- + moms
Bakkestop Kr. 395,- + moms


Kernetemperatur og digital temperaturvisning kr. 2.095,- + moms
Understel til Primax ovn Kr. 2.969,- + moms


Primax Industriovne

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  5 stik konvektionsovn, Primax Easyline Model: Primax Easyline ECE905 Primax industriovne er pålidelige italienske kvalitets ovne. Ovnene er lette at betjene, og egner sig godt til forretninger med forskellige brugere. Med en Primax ovn får du et flot stege / bage resultat og generelt en uovertruffen kvalitet til en pris, der ligger langt under niveauet for ovne af denne kvalitet. Med en Primax industriovn kan både benytte gastrobakker (GN) eller bageplader 40 x 60 cm (EN) Primax industriovnene er bygget til intensiv hverdagsbrug og lette at rengøre. Indstik skinnerne kan tages ud for ved at løsne 2 - 4 skruer, som kan skrues af og på med fingrene, uden brug af værktøj. Ovnkammeret har en rengøringsvenlig belægning med afrundede hjørner.. Ovnene er udstyret med kraftigt varmelegme, så den reagerer hurtigt. Du kan købe et Primax kondensende emfang som ekstra udstyr- Det er et smart emfang, der placeres ovenpå ovnen, og man slipper i for at trække rør ud i det fri. Det kondenserende emfang nedkøler dampen, som så udledes gennem afløbet, som er tilsluttet ovnen. En billig og praktisk ordning, som sparer mange penge på montørregninger. Specifikationer: Mål: 920 x 690 x 700 mm 5 stik - plads til 5 gastrobakker eller 60 x 40 cm plader EL: 5,8 kW, 400V Vægt: 88 kg. Enkel betjening, som ved en alm. husholdningsovn Lav pris for en effektiv kvalitetsovn med stor kapacitet. Meget velegnet til forsamlinghuse eller køkkener med mange forskellige brugere Lave vedligeholdelsesomkostninger Intern GLOSSY finish for let rengøring Automatisk rotation af blæser (skifter automatisk mellem kørsel med og mod uret) Valgfrit ekstraudstyr: Emfang til påmontering oven på ovnen – Kr. 8.495,-. + moms - læs mere om Primax kondenserende emfang her Integreret håndbruser til vask af ovnen – Kr. 1.695,- + moms Påmontering af 400 V CE stik samt ca. 1,5 meter ledning – Kr. 479,- + moms Bakkestop Kr. 395,- + moms Kernetemperatur og digital temperaturvisning kr. 2.095,- + moms Understel til Primax ovn Kr. 2.969,- + moms
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Ikke tilgængelig
  Declaration of Conformity Ikke tilgængelig
  Financing Ikke tilgængelig
  Extras Ikke tilgængelig
CMS tab