image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50

Bestprotect vandbehandling til espressomaskiner

Varenummer: BWT-BESTPROTECT
508,00 DKK

* Påkrævede felter

508,00 DKK

BWT bestprotect er udviklet til maskiner inden for vending- og restaurationsbranchen, og især velegnet til espressomaskiner.


Filtret er specielt designet med henblik på at opnå en optimal pH-værdi og kalkbeskyttelse, hvilket mindsker eventuelle korrosioner, der kan resultere i ødelagte kaffe- og espressomaskiner.


Fordele ved BWT bestprotect


Optimalt vand til varme og kolde drikke
Fremragende beskyttelse af maskiner og kaffeudstyr
Pålidelig forebyggelse mod korrosioner af rustfri stål
Forlænger levetiden på maskiner og udstyr


Vælg størrelse øverst. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, så ring til os, eller send en mail med følgende oplysninger: Hvor i landet du bor? Hvor vand du forbruger pr. dag.
Tel: 61776050 eller catertrader@catertrader.dk

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  BWT bestprotect er udviklet til applikationer inden for vending- og restaurationsbranchen, og især velegnet til espressomaskiner. Filtret er specielt designet med henblik på at opnå en optimal pH-værdi og kalkbeskyttelse, hvilket mindsker eventuelle korrosioner, der kan resultere i ødelagte kaffe- og espressomaskiner. Fordele ved BWT bestprotect Optimalt vand til varme og kolde drikke Fremragende beskyttelse af maskiner og kaffeudstyr Pålidelig forebyggelse mod korrosioner af rustfri stål Forlænger levetiden på maskiner og udstyr Vælg størrelse øverst. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, så ring til os, eller send en mail med følgende oplysninger: Hvor i landet du bor? Hvor vand du forbruger pr. dag. Tel: 61776050 eller catertrader@catertrader.dk
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Ikke tilgængelig
  Declaration of Conformity Ikke tilgængelig
  Financing Ikke tilgængelig
  Extras Ikke tilgængelig
CMS tab