image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
  • God kvalitet
    Lave priser
  • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
  • Telefon
    +45 61 77 60 50

Billigt storkøkkenudstyr med kvaliteten på top. Spar penge – køb billigt storkøkkenudstyr hos CaterTrader

Der kan være mange penge at spare ved at købe billigt storkøkkenudstyr hos CaterTrader. På trods af vores ualmindeligt lave priser kunne vi ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten.

Bestil dit nyt og billigt storkøkkenudstyr i topkvalitet hos Catertrader.dk. Vi leverer nu fragtfri overalt i Danmark for alle ordrer over 500 kr., og vi sender din bestilling senest hverdagen efter bestillingen, med mindre andet er angivet, men tager forbehold for eventuelle varer, der er i restordre. Vi benytter DHL som fragtleverandør, og du kan altid følge din forsendelse online.

 

Billigt storkøkkenudstyr til nogle af landets bedste priser. CaterTrader byder på topkvalitet til discount pris

Tilmeld dig vores nyhedsmail online – sprængfyldt med nyheder, gode råd og vejledninger når det gælder billigt storkøkkenudstyr til priser, som vi er stolte over at kunne tilbyde såvel gamle som nye kunder. Vi holder til enhver tid kvaliteten på top og priserne i bund.

CaterTrader kan tilbyde så godt som alt i billigt storkøkkenudstyr: køl og frys, kødhakkere, blendereindustriovne, kogeborde og komfurer, industriopvaskemaskiner, pålægsmaskiner, grøntsagssnittere, kaffemaskiner, gryder og pander, gastrobakker og rustfri stålborde i mange forskellige størrelser – og meget, meget andet.  For at få et fuldt overblik over vores omfattende sortiment inden for billigt storkøkkenudstyr, anbefaler vi dig at læse vores hjemmeside og se de mange billeder og beskrivelser ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Savner du noget? Fortvivl ikke, vi kan normalt altid skaffe det hjem, som du savner.

Ring til os på +45 61 77 60 50