image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50

GAM 400E Glasopvasker

Varenummer: GAM-400E
9.895,00 DKK

* Påkrævede felter

9.895,00 DKK

GAM 400E Glasopvasker


GAM underbords glasopvaskemaskine er af høj italiensk kvalitet, med et stort display som viser status og temperatur. Maskinen har automatisk sæbe- og afspændingspumpe.


Maskinen har en smart energibesparende funktion, som sænker temperaturen på vandet i boileren og i vaskekarret, når maskinen har været ubrugt i 30 minutter (tiden kan indstilles). Således spares en masse energi, men maskinen bliver hurtigt klar til brug igen.


Med GAM 400E/400PSE får du desuden mulighed for at justere mængden af sæbe og afspændingsmiddel, så maskiner altid vasker optimalt.Hvert program kan desuden finjusteres med tid, temperatur mv. for at sikre en optimal opvask.


Denne maskine har vaskearme i rustfrit stål og en kraftig vaskepumpe. De mekaniske (peristaltiske) sæbe og afspændingspumper sikrer en præcis dosering i modsætning til mange maskiners brug af vakuumpumper. De peristaltiske pumper gør det også nemt at justere doseringen via maskinens programmering.


Når maskinen har klaret 20.000 opvaske kalder den selv på service. Dette sker for at vedligeholde maskinens vitale dele og få lavet et eftersyn før evt. problemer udvikler sig.


Maskinen kan tilsluttes op til 55 grader varmt vand, hvilket specielt er en fordel hvis vandet bliver leveret via centralvarme. Således bliver opvarmningstiden formindsket og strømforbruget nedsat betragteligt.


Specifikationer:


Mål: 420 x 500 x 650 mm
Benytter standard 40 x 40 cm bakker
Digital display med temperaturvisning for både kedel og vaskekar
Inkl. automatisk sæbe- & afspændingspumpe
DRÆNPUMPE er nødvendig hvis afløbet ikke sidder i gulvet.
4 vaskeprogrammer på 90/120/150/180 sekunder
Isoleret låge med magnetlukning for mindsket støjniveau og høj kvalitetsfølelse
El: 230V, 3 kW
Varmelegeme, vaskekar: 3 kW
Varmelegeme, kedel: 3 kW
Vaskepumpe: 0,29kW


Bestil en kom-igang-pakke, som indeholder: 2 x 10 liter Neutral afspænding, 2 x 10 liter Citro no. 1 sæbe, opvaskekurv samt leding og stik påmonteret.


Vi anbefaler altid brug af vandbehandling til industriopvaskemaskiner, både for et bedre vaskeresultat og for at forlænge maskines levetid. Som noget nyt, kan du leje dit vandbehandlingsanlæg for Kr. 7,- om dagen, OG spare 20 % på fremtidige flaskeskift. Læs om vandbehandling / afkarbonisering her


GAM

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  GAM 400E Glasopvasker GAM underbords glasopvaskemaskine er af høj italiensk kvalitet, med et stort display som viser status og temperatur. Maskinen har automatisk sæbe- og afspændingspumpe. Maskinen har en smart energibesparende funktion, som sænker temperaturen på vandet i boileren og i vaskekarret, når maskinen har været ubrugt i 30 minutter (tiden kan indstilles). Således spares en masse energi, men maskinen bliver hurtigt klar til brug igen. Med GAM 400E/400PSE får du desuden mulighed for at justere mængden af sæbe og afspændingsmiddel, så maskiner altid vasker optimalt.Hvert program kan desuden finjusteres med tid, temperatur mv. for at sikre en optimal opvask. Denne maskine har vaskearme i rustfrit stål og en kraftig vaskepumpe. De mekaniske (peristaltiske) sæbe og afspændingspumper sikrer en præcis dosering i modsætning til mange maskiners brug af vakuumpumper. De peristaltiske pumper gør det også nemt at justere doseringen via maskinens programmering. Når maskinen har klaret 20.000 opvaske kalder den selv på service. Dette sker for at vedligeholde maskinens vitale dele og få lavet et eftersyn før evt. problemer udvikler sig. Maskinen kan tilsluttes op til 55 grader varmt vand, hvilket specielt er en fordel hvis vandet bliver leveret via centralvarme. Således bliver opvarmningstiden formindsket og strømforbruget nedsat betragteligt. Specifikationer: Mål: 420 x 500 x 650 mm Benytter standard 40 x 40 cm bakker Digital display med temperaturvisning for både kedel og vaskekar Inkl. automatisk sæbe- & afspændingspumpe DRÆNPUMPE er nødvendig hvis afløbet ikke sidder i gulvet. 4 vaskeprogrammer på 90/120/150/180 sekunder Isoleret låge med magnetlukning for mindsket støjniveau og høj kvalitetsfølelse El: 230V, 3 kW Varmelegeme, vaskekar: 3 kW Varmelegeme, kedel: 3 kW Vaskepumpe: 0,29kW Vi anbefaler altid brug af vandbehandling til industriopvaskemaskiner, både for et bedre vaskeresultat og for at forlænge maskines levetid. Som noget nyt, kan du leje dit vandbehandlingsanlæg for Kr. 7,- om dagen, OG spare 20 % på fremtidige flaskeskift. Læs om vandbehandling / afkarbonisering her
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Ikke tilgængelig
  Declaration of Conformity Ikke tilgængelig
  Financing Ikke tilgængelig
  Extras Ikke tilgængelig
CMS tab