image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50
Tilbud

Glas froster in aktion - perfekt til baren Zoom

Glas froster - Perfekt til baren!

Varenummer: Frucosol-copas GF 1000
3.995,00 DKK 3.495,00 DKK

Glas froster - Perfekt til baren!
Model: Frucosol-GF 1000


Instant afkøling af enhver type af kopper eller glas. Maskinen behøver ikke alt for meget plads, og kan placeres hvor som helst.
Det forbedrer smagen af dine drinks og cocktails, og tilfører en ensartet "frosting" på glasset, også efter der er kommet isterninger i. Det tilfører ingen smag når isen smelter. Den er også Ideel til champagne og hvidvin eller kolde desserter.


Det giver mere hygiejne til serveringen eftersom glassene er steriliseres i indefrysnings processen. Det forbedrer servicen og kvaliteten til en lav pris, og så er det lidt tjekket.
Et karakteristisk produkt til din virksomhed, med stor nytteværdi, et enkelt værktøj, der køler og steriliserer dine glas og kopper på et par sekunder.


Det er perfekt for enhver cafe, cocktailbar, hotelbar og restaurant. Maskinens enkle design gør den velegnet til ethvert rum og flade; Udover det er den virkelig nem at bruge, og den arbejder hurtigt og praktisk.


Specifikationer:
Lys: LED lys med Gas activation pulse, som tænder når maskinen kører
Batteri til LED AA ( 1,5V ) x 2
Tilslutning: kulsyre gas cylinder. (medfølger ikke)
Rum temperaturen skal være under 30ºC for maskinen fungerer optimalt.
Vægt: 4,3 kg
Mål: (L x D X H) 130 x 270 x 410 mm


Der kan være op 7 dages levering på denne vare.


LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  Glas froster - Perfekt til baren! Model: Frucosol-GF 1000 Instant afkøling af enhver type af kopper eller glas. Maskinen behøver ikke alt for meget plads, og kan placeres hvor som helst. Det forbedrer smagen af dine drinks og cocktails. Det tilfører ingen smag når isen smelter. Den er også Ideel til champagne og hvidvin, da den fastholder kulstof, de indeholder. Det giver mere hygiejne til serveringen eftersom glassene er steriliseres i indefrysnings processen. Det forbedrer servicen og kvaliteten til en lav pris, og så er det lidt tjekket. Et karakteristisk produkt til din virksomhed, med stor nytteværdi, et enkelt værktøj, der køler og steriliserer dine glas og kopper på et par sekunder. Det er perfekt for enhver virksomhed. Dens design gør den velegnet til ethvert rum og flade; Udover, takket være det manuelle system af bearbejdning, er det praktisk, hurtig og nem at bruge. Specifikationer: Lys: LED lys med Gas activation pulse, som tænder når maskinen kører Batteri til LED AA ( 1,5V ) x 2 Tilslutning: kulsyre gas cylinder. (medfølger ikke) Rum temperaturen skal være under 30ºC for maskinen fungerer optimalt. Vægt: 4,3 kg Mål: (L x D X H) 130 x 270 x 410 mm Der kan være op 7 dages levering på denne vare.
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Ikke tilgængelig
  Declaration of Conformity Ikke tilgængelig
  Financing Ikke tilgængelig
  Extras Ikke tilgængelig
CMS tab