image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
  • God kvalitet
    Lave priser
  • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
  • Telefon
    +45 61 77 60 50

Industrikøkken inventar - Catertrader.dk – det er os med det helt store udvalg, til den rigtige pris!

Professionelt storkøkken inventar til køkkener, caféer, restauranter, grillbarer, pizzeriaer, kroer, storkøkkener og kantiner m.m. Attraktive priser, stort udvalg og levering overalt i Danmark – hvad mere kan man ønske sig. Vi kan tilbyde det meste i koge, bage, stege og varme udstyr, inventar til forberedelse og tilberedning, borde, vogne og rengøring, samt et stort udvalg i køl og frys– og meget, meget andet.

Vi har et enormt udvalg inden for storkøkken inventar og kan tilbyde særdeles attraktive priser og fragtfri levering uanset, hvor i Danmark du bor. Bestillinger ekspederes lynhurtigt helt frem til din dør.

Har du behov for finansiering eller leasing hjælper vi gerne til. Vores fordelagtige leasing aftaler udarbejdes i samarbejde med Total Leasing. For offentlige kunder tilbyder vi endvidere EAN fakturering.

Læs mere om alt dette og mere til her på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os, såfremt du har behov for yderligere information og vejledning omkring storkøkken inventar eller andet prisbilligt udstyr til dit storkøkken.

 

Hvem er Catertrader.dk og hvad kan vi tilbyde dig inden for storkøkken inventar? Få svar på det meste på vores hjemmeside

CaterTrader.dk er en dansk webshop, som forhandler blandt andet kvalitetssikkert storkøkken inventar samt udstyr og maskiner til køkkener, caféer, restauranter, grillbarer, pizzeriaer, kroer, storkøkkener og kantiner med mere.

CaterTrader.dk startede i 2013 med det formål er at kunne tilbyde storkøkken inventar af enhver slags, samt udstyr og maskiner til særdeles attraktive priser, vel og mærke med kvaliteten i behold. Trods de lave priser går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi findes udelukkende online, har ingen fordyrende showrooms og er derfor i stand til at kunne tilbyde dig virkelig gode priser. Vi disponerer ej heller noget stort og dyrt lager, men afhenter varerne hos vores samarbejdspartnere fra dag til dag, til de skarpeste dagspriser og leverer dem til din virksomhed - gratis på danske adresser.  Det er storkøkken inventar i topkvalitet til discount priser.

Ring til os på +45 61 77 60 50