image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50

Kinetico RO-Compact 2 - omvendt osmoseanlæg

Varenummer: 170152A
38.995,00 DKK
38.995,00 DKK

Kinetico RO-Compact 2 - omvendt osmoseanlægMed et omvendt osmoseanlæg sikrer man et perfekt vaskeresultat hver gang. Anlægget er specielt designet til at forsyne industrielle opvaskemaskiner med totalt af saltet vand eller demineraliseret vand. Det efterlader glas og bestik med et godt og kalkfrit resultat, uden efterpolering.

Compact-Serien bruger hverken salt eller kemikalier. Membranfiltreringen sikrer, at kun de rene vandmolekyler ledes videre til anvendelse. I kabinettet opsamles det rene vand, hvorfra pumper sørger for korrekt og stabilt vandtryk til den tilsluttede enhed, så risikoen med for lavt vandtryk elimineres.
Den fuldautomatiske by-pass anordning sikrer en fortsat drift af f.eks. opvaskemaskinen, hvis der skulle opstå driftstop.
Membranskyllesystemet Ever-Clean beskytter membranerne, forlænger levetiden og sikrer den bedste vandkvalitet.
Anlæggene i Compact serien er specielt designet til at forsyne industrien og industrielle opvaskemaskiner med demineraliseret vand (H2O). Det kompakte design giver muligheden for, at anlægget let kan skubbes ind under et bord ved siden af en opvaskemaskine.
Den integrerede fuldautomatiske by-pass sikrer konstant drift af den tilsluttede enhed.


Specifikationer:- Vandtryk 1-7 bar
- Membran 2 stk.
- Temperatur 5°C til max 25°C
- Produktion ca. 300 liter i timen
- Mål: LxDxH 460x580x700 mm
- EL 230V 50 Hz 1,1kW
- Høj kapacitet
- digital overvågning
- vandalarm ved for lavt/højt tryk


 

Montering: 1995,- ekskl. moms

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  Kinetico RO-Compact 2 - omvendt osmoseanlæg Med et omvendt osmoseanlæg sikrer man et perfekt vaskeresultat hver gang. Anlægget er specielt designet til at forsyne industrielle opvaskemaskiner med totalt af saltet vand eller demineraliseret vand. Det efterlader glas og bestik med et godt og kalkfrit resultat, uden efterpolering. Compact-Serien bruger hverken salt eller kemikalier. Membranfiltreringen sikrer, at kun de rene vandmolekyler ledes videre til anvendelse. I kabinettet opsamles det rene vand, hvorfra pumper sørger for korrekt og stabilt vandtryk til den tilsluttede enhed, så risikoen med for lavt vandtryk elimineres. Den fuldautomatiske by-pass anordning sikrer en fortsat drift af f.eks. opvaskemaskinen, hvis der skulle opstå driftstop. Membranskyllesystemet Ever-Clean beskytter membranerne, forlænger levetiden og sikrer den bedste vandkvalitet. Anlæggene i Compact serien er specielt designet til at forsyne industrien og industrielle opvaskemaskiner med demineraliseret vand (H2O). Det kompakte design giver muligheden for, at anlægget let kan skubbes ind under et bord ved siden af en opvaskemaskine. Den integrerede fuldautomatiske by-pass sikrer konstant drift af den tilsluttede enhed. Specifikationer: - Vandtryk 1-7 bar - Membran 2 stk. - Temperatur 5°C til max 25°C - Produktion ca. 300 liter i timen - Mål: LxDxH 460x580x700 mm - EL 230V 50 Hz 1,1kW - Høj kapacitet - digital overvågning - vandalarm ved for lavt/højt tryk
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Nej
  Declaration of Conformity Nej
  Financing Nej
  Extras Nej
CMS tab