image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50

Køle og fryserum på mål - upload din egen tegning.

Varenummer: kole-frys-special
0,00 DKK
Køle-fryse rum på målDet er meget sjældent, at standard kølerum passer lige præcis til dine behov. Vi kan lave præcis det rum du ønsker.
Vores kølerum er italiensk produceret - "Marco" kølerum som fås med et utal af kombinationsmuligheder, hvor det stort set kun er fantasien der sætter grænsen. Du kan lave din egen skitse, og uploade den her på siden, så laver vi et tilbud til dig ud fra præcis dine behov.


Rummene få i mange isoleringstykkelser, alm, døre, skydedøre eller glasdøre. Du kan lave dem "Side by Side" som er et køle- og et fryserum i et, kun adskilt af en væg i midten og meget mere..Der kan godt være mange detaljer i et kølerum, der skal tages stilling til, så vi laver naturligvis også opmålinger og rådgivning ude hos jer. Kontakt os venligst på 61776050 eller på catertrader@catertrader.dk for at lave en aftale.Følgende må gerne overvejes.
- isolationstykkelse. ( normalt 80 mm i køl og 100 mm i frys)
- gulv? altid gulv i fryserum som tommelfingerregel, medmindre gulvet i rummet er konstrueret til det. Er gulv i jeres køkken / depot godt isoleret, kan gulv i køleboks undlades.
- Længde x Bredde x Højde ( udvendige mål)
- køling (ekstern - kompressor er f.eks. udendørs) - eller intern (monoblock, der hænger på rummet) Intern kræver god ventilation i rummet.
- montering? vil i selv montere det, eller skal vi montere det for jer.Det behøver ikke være en avanceret tegning, blot en simpel blyant skitse er nok. Vi ringer eller skriver til jer, hvis vi har spørgsmål til materialet.

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  Det er meget sjældent, at standard kølerum passer lige præcis til dine behov. Vi kan lave præcis det rum du ønsker. Vores kølerum er italiensk produceret - "Marco" kølerum som fås med et utal af kombinationsmuligheder, hvor det stort set kun er fantasien der sætter grænsen. Du kan lave din egen skitse, og uploade den her på siden, så laver vi et tilbud til dig ud fra præcis dine behov. Rummene få i mange isoleringstykkelser, alm, døre, skydedøre eller glasdøre. Du kan lave dem "Side by Side" som er et køle- og et fryserum i et, kun adskilt af en væg i midten og meget mere.. Der kan godt være mange detaljer i et kølerum, der skal tages stilling til, så vi laver naturligvis også opmålinger og rådgivning ude hos jer. Kontakt os venligst på 61776050 eller på catertrader@catertrader.dk for at lave en aftale. Følgende må gerne overvejes. - isolationstykkelse. ( normalt 80 mm i køl og 100 mm i frys) - gulv? altid gulv i fryserum som tommelfingerregel, medmindre gulvet i rummet er konstrueret til det. Er gulv i jeres køkken / depot godt isoleret, kan gulv i køleboks undlades. - Længde x Bredde x Højde ( udvendige mål) - køling (ekstern - kompressor er f.eks. udendørs) - eller intern (monoblock, der hænger på rummet) Intern kræver god ventilation i rummet. - montering? vil i selv montere det, eller skal vi montere det for jer. Det behøver ikke være en avanceret tegning, blot en simpel blyant skitse er nok. Vi ringer eller skriver til jer, hvis vi har spørgsmål til materialet.
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Nej
  Declaration of Conformity Nej
  Financing Nej
  Extras Nej
CMS tab