image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
  • God kvalitet
    Lave priser
  • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
  • Telefon
    +45 61 77 60 50

Kundeservice

Kundeservice

Forsendelse og levering
Al forsendelse sker med fragtmand og er gratis for dig som kunde, uanset hvor meget du bestiller. Varen leveres til din forretning inden 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet på varen ved bestilling. Du kan læse mere i vores handelsbetingelser, eller ringe på 61 77 60 50, hvis du har specielle ønsker.

Fortrolighedserklæring
Gennemsigtighed er vigtigt for, ligesom det er vigigt for at give dig den bedste oplevelse når du besøger vore hjemmeside. Vi indsamler cookies til statistik for at forbedre købsoplevelsen, vores udvalg og produktsammensætning.  

Returnering og ombytning
Er der skade på din forsendelse ved modtagelse, bedes du tage et billede af det, og sende det til os på catertrader@catertrader.dk. Det er efterfølgende en forhold mellem os og fragtfirmaet. Du modtager en ny vare, medmindre skaden kan udbedres på stedet. Fortryder du dit køb, bedes du returnere varen inden for 14 dage efter købet, i original emballage og i ubrugt stand. Kunden afholder fragtomkostningerne. 

Bestilling
Al bestilling foregår online. Vælg den eller de varer du skal bruge, læg dem i indkøbsvognen, og følg processen. Når bestillingen er gennemført, får du en bekræftelse på email, 

Betaling, Prissætning, og tilbud
            Betaling af dine køb, sker online. Catertrader benytter Teller som indløser, og Quickpay som betalingsgateway. Begge virksomheder er godkendte til formålet, og opfylder lovens krav om sikker betaling på internettet. 
            Der tages forbehold for prisændringer, som uden varsel kan ændres fra dag til dag. Den pris der er angivet på hjemmesiden, er den gældende. Alle priser er angivet eks. moms. Det tages ligeledes forbehold for udsolgte               varer jfr. gældende tilbud.

Se ordrer
Vi gemmer din historik, så du altid kan se hvad du har bestilt. og hvilke ordrer du har undervejs. 

Opdater kontoinformation
Vi opforder dig til at holde din konto hos os ajour, for at sikre du får de rigtige oplysninger på den faktura du modtager fra os. Email adressen er ligeledes vigtig, da bekræftelse og faktura sendes til den email du har angivet.
Alle gældende vilkår står beskrevet i vores handelsbetingelser og fortrolighedserklæring.
Med venlig hilsen
Ledelsen
www.catertrader.dk