image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50

Thermomix TM6

Varenummer: Thermomix TM5
9.449,00 DKK
Thermomix TM6

 

Thermomix TM6 adskiller sig fra de forrige modeller ved at have en større røreskål, flere muligheder for temperaturer og hastigheds indstillinger. Motoren er mere støjsvag end tidligere og meget mere. Udover mange nye funktioner bliver Thermomix TM6 betjent via en touchscreen og en drejeknap.
Designet er på mange måder forbedret – men vigtigst er den nye lukkefunktion der er nem at arbejde med. I låget finder man at tætningslisten nu er fastgjort hvilke sikre at tætningslisten ikke bliver væk som ofte set før.
Thermomix er og bliver den fortrukne ‘multi-maskine’ i de professionelle køkkener.

 

Specifikationer:

- Kogeindsats, spartel m/sikkerhedskrave, røreindsats og Varoma medfølger.
- Maskinen kan bl.a. hakke, blende, mikse, purere, koge og dampe.
- Hygiejnisk og fødevarebestandigt materiale.
- Kan indstilles med 5 graders intervaller, der er en ny funktion med en 98 graders indstilling.
- 21 hastigheder
- skål: 2,2 liter
- Mål: B 326 x D 326 x H 341 mm. (eks. Varoma)
- El: 230 Volt. 1,5 kW.

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  Thermomix TM5 adskiller sig fra de forrige modeller ved at have en større røreskål, flere muligheder for temperaturer og hastigheds indstillinger. Motoren er mere støjsvag end tidligere og meget mere. Udover mange nye funktioner bliver Thermomix TM5 betjent via en touchscreen og en drejeknap. Designet er på mange måder forbedret – men vigtigst er den nye lukkefunktion der er nem at arbejde med. I låget finder man at tætningslisten nu er fastgjort hvilke sikre at tætningslisten ikke bliver væk som ofte set før. Thermomix er og bliver den fortrukne ‘multi-maskine’ i de professionelle køkkener. Specifikationer: - Kogeindsats, spartel m/sikkerhedskrave, røreindsats og Varoma medfølger. - Maskinen kan bl.a. hakke, blende, mikse, purere, koge og dampe. - Hygiejnisk og fødevarebestandigt materiale. - Kan indstilles med 5 graders intervaller, der er en ny funktion med en 98 graders indstilling. - 21 hastigheder - skål: 2,2 liter - Mål: B 326 x D 326 x H 341 mm. (eks. Varoma) - El: 230 Volt. 1,5 kW.
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Nej
  Declaration of Conformity Nej
  Financing Nej
  Extras Nej
CMS tab