image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50

ZUMMO Z06 juicepresser - cafemodellen

 Bestillingsvare Top kvalitet
Varenummer: ZUMMO-Z06
24.895,00 DKK
24.895,00 DKK

ZUMMO Z06 juicepresser


Zummo er spansk produceret juicepressere i høj kvalitet. Zummo har et unikt pressesystem, så den skærer frugten i halve UDEN saften kommer i kontakt med skrællen. Den bitterhed og olie der er i skællen udebliver hermed fra juicen, så du får den absolutte bedste kvalitet der findes. 100 % ren velsmagende juice.


Denne maskine er perfekt til cafeen, restauranten eller hotelbaren.
ZUMMO Z06 kan bruges til alle former for citrusfrugter: appelsiner, citroner, limefrugter, mandariner, grapefrugt og granatæbler. Som standard leveres maskinen med 2 kopstørrelser, afhængig af hvilken størrelse frugt du skal presse.


Frugtstørrelser: Ø 45 til max. Ø 90 mm


Specifikationer:


Maskinen er konstrueret med en rustfri stål krop.
Mulighed for at skifte mellem forskellige
Programmerbar
Display
3 sensorer
Tæller til overvågning af antal pressede frugter.
Rustfrit stål 5 mm filter.
Drypbakke og gitter.
2 opsamlings kasser i rustfrit stål.
Hurtig og nem at rengøre. Det tager kun 6/7 minutter at adskille, rengøre, tørre og samle de aftagelige dele. ALLE kan bruge skille den ad og samle den igen.


Vægt 52 Kg
Kapacitet: presser 10 frugter / minuttet og har plads til 1,5 kg appelsiner i beholderen
Mål: 720 x 504 x 420 mm
El: 230V, 275 W


Ekstra: Mulighed for "Compact" version mod merpris. Compact er et skuffemodul  i rustfrit stål, der opsamler skrællerne.


Den kan være op 7 hverdages levering på denne maskine


Fødevaredokumentation


ZUMMO


LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  ZUMMO Z06 juicepresser Zummo er spansk produceret juicepressere i høj kvalitet. Zummo har et unikt pressesystem, så den skærer frugten i halve UDEN saften kommer i kontakt med skrællen. Den bitterhed og olie der er i skællen udebliver hermed fra juicen, så du får den absolutte bedste kvalitet der findes. 100 % ren velsmagende juice. Denne maskine er perfekt til cafeen, restauranten eller hotelbaren. ZUMMO Z06 kan bruges til alle former for citrusfrugter: appelsiner, citroner, limefrugter, mandariner, grapefrugt og granatæbler. Som standard leveres maskinen med 2 kopstørrelser, afhængig af hvilken størrelse frugt du skal presse. Frugtstørrelser: Ø 45 til max. Ø 90 mm Specifikationer: Maskinen er konstrueret med en rustfri stål krop. Mulighed for at skifte mellem forskellige Programmerbar Display 3 sensorer Tæller til overvågning af antal pressede frugter. Rustfrit stål 5 mm filter. Drypbakke og gitter. 2 opsamlings kasser i rustfrit stål. Hurtig og nem at rengøre. Det tager kun 6/7 minutter at adskille, rengøre, tørre og samle de aftagelige dele. ALLE kan bruge skille den ad og samle den igen. Vægt 52 Kg Kapacitet: presser 10 frugter / minuttet og har plads til 1,5 kg appelsiner i beholderen Mål: 720 x 504 x 420 mm El: 230V, 275 W Den kan være op 7 hverdages levering på denne maskine
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Ikke tilgængelig
  Declaration of Conformity Ikke tilgængelig
  Financing Ikke tilgængelig
  Extras Ikke tilgængelig
CMS tab