image
(0 item) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Velkommen
 • God kvalitet
  Lave priser
 • Køb for over 1.000 kr. og få gratis levering
 • Telefon
  +45 61 77 60 50

Zummo Z14 Appelsinpresser

 Bestillingsvare Top kvalitet
Varenummer: Zummo-Z14
30.895,00 DKK

Zummo Z14 Appelsinpresser - til den travle cafe eller kantine.


Zummo er spansk produceret juicepressere i høj kvalitet. Zummo har et unikt pressesystem, så den skærer frugten i halve UDEN saften kommer i kontakt med skrællen. Den bitterhed og olie der er i skællen udebliver hermed fra juicen, så du får den absolutte bedste kvalitet der findes. 100 % ren velsmagende juice.


Denne maskine er perfekt til den travle cafe, eller kantinen.
ZUMMO Z14 kan bruges til alle former for citrusfrugter: appelsiner, citroner, limefrugter, mandariner, grapefrugt og granatæbler. Som standard leveres maskinen med 2 kopstørrelser, afhængig af hvilken størrelse frugt du skal presse.


Frugtstørrelser: Ø 45 til max. Ø 90 mm


Specifikationer:


Maskinen er konstrueret med en rustfri stål krop.
Mulighed for at skifte mellem forskellige
Programmerbar
Display
3 sensorer
Tæller til overvågning af antal pressede frugter.
Rustfrit stål 5 mm filter.
Drypbakke og gitter.
2 opsamlings kasser i rustfrit stål.
Hurtig og nem at rengøre. Det tager kun 6/7 minutter at adskille, rengøre, tørre og samle de aftagelige dele. ALLE kan bruge skille den ad og samle den igen.


Vægt 58 Kg
Kapacitet: presser 11 frugter / minuttet og har plads til 10 kg appelsiner i beholderenZummo
Mål: 788 x 478 x 444 mm
El: 230V, 275 W


Zummo Z14 fås også med understel og som selvbetjeningsmaskine.


Fødevaredokumentation 

LEVERING: Gratis levering overalt i Danmark med fragtmand ved bestilling på min. Kr. 1000,- + moms. Leveringstiden er 1 - 3 dage, medmindre andet er angivet på varen. Ved levering til udlandet, kontakt os venligst på +45 6177 6050 eller på catertrader@catertrader.dk

Beskrivelse

  Detaljer

  Zummo Z14 -INOX-Appelsinpresser - til den travle cafe eller kantine. Zummo er spansk produceret juicepressere i høj kvalitet. Zummo har et unikt pressesystem, så den skærer frugten i halve UDEN saften kommer i kontakt med skrællen. Den bitterhed og olie der er i skællen udebliver hermed fra juicen, så du får den absolutte bedste kvalitet der findes. 100 % ren velsmagende juice. Denne maskine er perfekt til den travle cafe, eller kantinen. ZUMMO Z14 kan bruges til alle former for citrusfrugter: appelsiner, citroner, limefrugter, mandariner, grapefrugt og granatæbler. Som standard leveres maskinen med 2 kopstørrelser, afhængig af hvilken størrelse frugt du skal presse. Frugtstørrelser: Ø 45 til max. Ø 90 mm Specifikationer: Maskinen er konstrueret med en rustfri stål krop. Mulighed for at skifte mellem forskellige Programmerbar Display 3 sensorer Tæller til overvågning af antal pressede frugter. Rustfrit stål 5 mm filter. Drypbakke og gitter. 2 opsamlings kasser i rustfrit stål. Hurtig og nem at rengøre. Det tager kun 6/7 minutter at adskille, rengøre, tørre og samle de aftagelige dele. ALLE kan bruge skille den ad og samle den igen. Vægt 58 Kg Kapacitet: presser 11 frugter / minuttet og har plads til 10 kg appelsiner i beholderen Mål: 788 x 478 x 444 mm El: 230V, 275 W Zummo Z14 fås også med understel og som selvbetjeningsmaskine.
Yderligere information

  Yderligere information

  Manual Nej
  Declaration of Conformity Nej
  Financing Nej
  Extras Nej
CMS tab